Maribo Craft Days

Maribo Craft Days er en uge med kurser, oplevelser og workshops relateret til unikt og håndlavet håndværk og håndarbejde.

Den lille købstad, Maribo, har ikke mindre end fem håndarbejdsværksteder og butikker. I 2019 valgte de – med Bodil Egeberg fra Beobeo Patchwork i spidsen – at gå sammen for at værne om de mennesker over hele verden, der skaber flotte og unikke ting med deres hænder.

Maribo Craft Days åbent for al slags unikt håndværk.

Ønsker du at have en workshop, sælge dit unikke håndværk eller lave en udstilling, så tilmeld dig nedenfor.

Tilmelding til Maribo Craft Days 2020

Vi leder efter mennesker med hænderne sat godt på. Pileflet, møbelsnedking, patchwork, quilting, strikning eller andet håndarbejde eller håndværk.

Vi gør klar til Maribo Craft Days 2020 og du kan være med som udstiller, workshoparrangør, kursusholder eller, hvad du har på hjerte, så længe det drejer sig om unikt håndværk eller håndarbejde.

Mere info om dato for Maribo Craft Days følger snarest. Indtil da tjek vores FAQ eller skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk, hvis du har spørgsmål

Navn

Email

Hvilken type aktivitet vil du gerne arrangere?
Lav en workshop/kursusSælge dine unikke værkerLave en udstillingArrangere en drop-in aktivitet med håndværk

Hvilken dag(e) vil du gerne være med?
MandagTirsdagOnsdagFredag

I hvilket tidsrum på dagen?

Har du brug for et sted til din aktivitet, eller har du det allerede? Hvor meget plads har du brug for?

0
By
0
Besøgende i 2019
+
0
Craft aktiviteter

Ofte Stillede Spørgsmål

Tja, udover at få en unik håndværksoplevelse, burde du tage afsted, fordi Maribo er beliggende smukt mellem Søndersø-søen og Nørresø. Maribo er en lille bydel med stor historie, små hyggelige gader og ikke mindst venlige mennesker.

Hvis du er en nålearbejder eller håndværker, kan du skrive til os, for at lave en drop-in aktivitet eller værksted, udstilling, kursus eller måske har du en anden god idé? Vi vil gøre hvad vi kan for at finde dig en dejlig behagelig plads sammen med seje mennesker. Kontakt os på hej@ivaerksaetterlolland.dk

Det er muligt at få et sted at sælge dit unikke håndværk på Maribo Craft Days. Det eneste krav er, at det håndværk, du sælger, er håndlavet og unikt, som ikke er blevet solgt før af dig eller nogen anden.

Størstedelen af aktiviteterne til Maribo Craft Days er gratis. Vi opfordrer dig blot til at støtte de lokale butikker, når du besøger Maribo

Programmet offentliggøres i løbet af 2020

Maribo har smukke omgivelser, og Milling Hotels er et fantastisk sted at starte, lige ved søen Søndersø og i centrum af byen.

Der er en masse dejlige restauranter i Maribo, som får de bedste retter på Lolland.

Maribo ligger i centrum af øen Lolland.

Med bil:

Du kan ankomme fra Tyskland med færge Puttgarden-Rødby og derefter 15 minutters kørsel på den høje vej eller med Rostock-Gedser-forbindelsen på Falster og derefter 60 minutters kørsel.

Fra Jylland kan du passere Fuhnen og tage færgen fra forbindelsen Langeland Spodsbjerg-Tårs og 30 minutters kørsel til Maribo.

Med offentlig transport:

Der kører tog fra Nykøbing F direkte til Maribo