Kasper Juel Dinesen

Ung Medlem i Iværksætter Lolland

Hey, jeg har en dj-pult skal jeg ikke komme ned og mixe lidt?” var ordene en af de første uger efter at vi havde åbnet huset. Vi sagde selvfølgelig straks ja og så blev #TuesdayTunes født – rytmiske toner og fest  – på en helt almindelig tirsdag. 

Kasper er tilflytter til Lolland og har tidligere boet i Århus, hvor han har været med til igangsætte den ene undergrundsfest efter den anden. Måske er det der “sæt i gang”- genet har spiret. Og det har han gjort godt brug af. 

Der er ikke det samme antal mennesker og muligheder som i Århus, men hvis vi samler de seje mennesker, der findes rundt på Lolland, så er der masser af potentiale for et levende samfund, hvor unge med virkelyst har lyst til at flytte hen” – Kasper Juel Dinesen

Som tilflyttende ung mand sidst i 20’erne er Lolland nemlig ikke nødvendigvis paradis for nye bekendtskaber – de findes, men hænger ikke på træerne. Kasper fandt Agnes, der inspirerede ham – så meget at det for nyligt blev til et bryllup i den lollandske muld. Derudover har han brugt Iværksætter Lolland til at møde nye mennesker – første skridt for at man kan være med til at sætte noget igang som tilflytter. 

“Jeg er medlem af Iværksætter Lolland, fordi det nogle gange kan være svært at stable et projekt på benene alene. Derfor er det godt at have sparringspartnere omkring sig, som kan give gode råd eller gode input” – Kasper Juel Dinesen

Teknik er en af Kasper’s styrker. Han er uddannet indenfor IT og kan håndtere såvel store servere som gamle gamer maskiner. Med passionen og maskinerne i mente har han nu endnu en gang trykket på “sæt i gang” knappen. 

Tirsdag d. 10. September skruer han fuldt op for nostalgi-højtaleren, når han indtager det kreative hus med gamle gamer-maskiner af forskellig art til retro-gaming. Og han er også at finde til Tusind Talenter Festival i Oktober. 

Fang ham i Det Kreative Hus eller ved at skrive til hej@ivaerksaetterlolland.dk

“For mig betyder at iværksætte at man sætter noget igang eller er med til at få noget op at køre. Om det er små events eller store begivenheder.  Det er bare vigtigt for et lokal miljø at der sker noget.” – Kasper Juel Dinesen

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skriv kommentar