Nils Lund Pedersen – Fotograf flyttet til Lolland

Nils er selvstændig fotograf, og er flyttet til Maribo for mindre end et år siden.

Vi mødte ham første gang, da han til det første netværks og inspirationsmøde uden betænkningstid trådte op på de skrå brædder og tog ordet. Som tilflytter til Lolland italesatte Nils – ganske konstruktivt – at der manglede en solid og fælles platform, hvor man kan nemt kan finde relevante begivenheder i området.

Og Nils er en tilflytter man bør lytte til og holde øje med. Han er nemlig aktiv lokalt, dynamisk og ikke bange for at tage initiativ.

Første gang vi oplevede det, var da han mødte Marc fra Nærvær Festival til selv samme netværksmøde. Pæren blinkede hurtigt hos Nils og kort tid efter havde han stablet et live photo booth koncept på benene, der blev lanceret med stor succes på festivalen.

Nils udforsker det nye hood gennem linsen

Nils elsker frihed i at kunne strukturere sin hverdag selv, og de muligheder, der følger med, når man kan lade ens arbejdsliv være lyst styret. Bl.a. derfor, inspireret af de mange lokale begivenheder og ildsjæle, har han lanceret mediet, Lolland Falster i billeder.

Iværksætteriet kunne ikke eksistere uden det etablerede, og det etablerede bliver rykket nye steder hen af iværksætterne, der ikke altid accepterer, at man gør som man plejer.” –  Nils Lund

Med et par nysgerrige øjne brænder han for at udforske sit nye hood gennem sit kamera og møde mennesker helt tæt på gennem fotoreportager.

Jeg håber på, at kunne give de folk, der har boet har længe, nogle nye oplevelser og nogle nye vinkler på det gammelkendte.” –  Nils Lund

Nils er frisk på nye udfordringer, og glad for at møde nye mennesker. Prik til ham på Nilslund.dk eller find ham om mandagen i Det Kreative hus, hvor han ofte deltager i pop-up arbejdsfællesskab. Vi glæder os i hvert fald til at nyde godt af hans muntre sind og mere end 20 års erfaring som selvstændig.

Velkommen til Iværksætter Lolland, Nils!

“Iværksætter Lolland kan jo netop det her med det uforudsigelige, næsten skrøbelige, men hvorudaf skæve ting opstår. “Iværksætter Lolland kan tillade sig at tage nogle chancer og få fat i nogle folk, som ikke ville være gået ind i det etablerede system” 

Skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk for at høre mere om vores medlemskaber

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skriv kommentar