Forever Young medlemskab

Med et Forever Young medlemskab giver du et boost til nye idéer og unge mennesker på Sydhavsøerne og får lov til at opleve evig ungdom i The Green House i Maribo.

Forever Young medlemskabet hjælper Iværksætter Lolland til at udvikle projekter og events med og for unge mennesker samt skabe nogle lækre rammer for uformel læring og iværksætteri i The Green House midt på Lolland i Maribo.

Vi glæder os til at have dig med på holdet!

Bliv Forever Young medlem

  Dit navn

  Din email

  Din fødselsdag

  Hvor har du hørt om Forever Young medlemskabet?


  Jeg bekræfter at jeg har betalt Se betalingsoplysninger
  Over 25 år: DKK 200 for 6 måneders medlemskabUnder 25 år: DKK 100 for 6 måneders medlemskab


  GDPR: Vi skal spørge - tilgiv os.

  Wuhuu, vi glæder os vildt til at have dig med på holdet!

  Forever Young

  DKK 2006 måneders medlemskab
  Under 25 år: 100 kr
  • Giv et boost til nye idéer på Sydhavsøerne og oplev evig ungdom i The Green House

  • Eksklusive events i The Green House
  • Fri kaffe og te i den grønne café
  • Bookning af The Green House til åbne events
  • Leje af The Green House til private events
  • Nøgle til The Green House

  Medlemskaber kan betales med kort eller kontant i åbningstiden i The Green House eller ved overførsel til Iværksætter Lolland:

  Registreringsnummer: 0712

  Kontonummer: 6289 425 738

  Hvad bliver jeg medlem af - altså sådan officielt?

  Du bliver officielt medlem af Foreningen Iværksætter Lolland. Foreningen afholder generalforsamling, vedtægter og alt, hvad der ellers hører til en forening. Læs mere om Iværksætter Lolland

  Hvor lang tid gælder mit Forever Young medlemskab?

  Forever Young medlemskabet gælder i seks måneder fra du er meldt ind. En måned inden medlemskabet udløber, sender vi dig en mail, hvor du har mulighed for at forlænge dit medlemskab. Bare rolig, der er ingen binding eller lignende.

  Kan jeg låne The Green House, når jeg er Forever Young medlem?

  Ja, du kan låne The Green House til at holde arrangementer, der er gratis og åbne for andre. Du kan låne The Green House til at holde lukkede ikke-kommercielle arrangementer for andre medlemmer. Vil du gerne holde en et privat arrangement, eksempelvis konfirmation, familiefest eller lignende med gæster, der ikke er medlemmer, så koster det 30 kr. per person, dog mindst 300 kr.

  Hvilke medlemsarrangementer finder sted i The Green House?

  Vi afholder koncerter, jam-aftener, viser Champions League og andet sport på storskærm, holder fester, fællesspisninger, spilaftener og meget mere.

  Faktisk er det dig som medlem, der bestemmer, hvad der skal foregå i The Green House. Bare skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk

  Hvor ligger The Green House?

  The Green House ligger på Vestergade 33 i Maribo lige ved siden af Milling Hotels, Maribo Søpark.

  Kontakt os

  Mangler der et medlemskab, der dækker dine behov? Eller har du en god idé og kunne godt bruge vores ressourcer og eller kompetencer?
  Vi elsker at samarbejde og vi elsker at se andre lykkes. Vi vil også helt vild gerne gøre Iværksætter Lolland og vores medlemskaber tilgængelig for så mange som muligt fra nær og fjern. Derfor vil vi også meget gerne høre fra dig, hvis du ikke lige følte at vores medlemskaber ramte plet.

  Måske er du en virksomhed, der har brug for nogle inspirerende rammer? Måske mangler du et sted at holde et privat arrangement? Måske skal din institution på tur til Lolland?  Du er tilflytter, forsker eller studerende og vil gerne møde nogle lokale. Du er fraflyttet, men Lolland står stadig dit hjerte nært.

  Tøv ikke med at spørge. Hvis ikke vi kan hjælpe, så kender vi med stor sandsynlighed nogle, der kan.

  Adresse

  Vestergade 33, 4930 Maribo

  Åbningstider

  Mandag – Fredag 13.30 – 17.30

  Telefon

  60 54 16 90

  Email

  hej@ivaerksaetterlolland.dk