Nomad Medlemskab

Nomad medlemskabet er til dig, der vil snuse til iværksætterlivet på Lolland og har lyst til inspiration, gode mennesker og masser af plads.

Medlemskabet er tiltænkt aspirerende iværksættere og freelancere samt iværksættere, der besøger Lolland og har brug for en tryg base eller et sted, hvor de kan arrangere events, kurser og/eller workshops.

Vi vil gøre alt for at sikre at du synes så godt om os at du vender tilbage i en fart!

Bliv Nomad medlem

  Dit navn

  Din email

  Ønsket start dato

  Hvilke(n) måned(er) i dette kalenderår vil du gøre brug af medlemskabet?
  JanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember

  Hvor har du hørt om Nomad medlemskabet?

  Jeg bekræfter at jeg er indforstået med at medlemskabet koster DKK 1200 for den første måned og herefter DKK 1000 om måneden Se betalingsoplysninger

  GDPR: Vi skal spørge - tilgiv os.

  Wuhuu, vi glæder os vildt til at have dig med på holdet. Vi kontakter dig med en bekræftelse på dit medlemskab samt information om næste step.

  Fleksibel

  Nomad

  DKK 1000For en måned - Første måned DKK 1200
  • Til dig, der vil snuse til livet på Lolland og har lyst til inspiration, gode mennesker og masser af plads.

  • Fleksmedlemskab, vælg hvilken måned du vil bruge The Green House
  • Egen nøgle med adgang 24/7 til The Green House
  • Bookning af The Green House til kommercielle events udenfor åbningstid
  • Shout out i nyhedsbrev og på sociale medier

  Medlemskaber kan betales med kort eller kontant i åbningstiden i The Green House eller ved overførsel til Iværksætter Lolland:

  Registreringsnummer: 0712

  Kontonummer: 6289 425 738

  Hvad bliver jeg medlem af - altså sådan officielt?

  Du bliver officielt medlem af Foreningen Iværksætter Lolland. Foreningen afholder generalforsamling, vedtægter og alt, hvad der ellers hører til en forening. Læs mere om Iværksætter Lolland

  Hvor længe gælder Nomad medlemskabet?

  Nomad medlemskabet gælder for 6 måneder. Du betaler for de måneder du vil have adgang til The Green House indenfor de 6 måneder. Den første måned 1200 kr. og efterfølgende måneder indenfor 6 måneder 1000 kr.

  Hvis dit Nomad medlemskab er gyldigt, er du mere end velkommen til medlemsevents og generalforsamling, selvom det ikke er i den måned du har betalt for at have adgang til The Green House.

  Hvad er forskellen på et DOers medlemskabet og NOMAD medlemskabet?

  Med NOMAD medlemskabet kan du bruge The Green House i bestemt kalendermåneder efter eget valg. Derfor er det egnet til potentielle tilflyttere, digitale nomader, musikere eller andre, der vil væk fra dagligdagen og ind i nogle inspirerende omgivelser.

  Med Nomad medlemskabet får du en nøgle til The Green House, hvor du kan sidde og arbejde, når du har lyst. Du har også mulighed for booke The Green House for at holde dine egne kurser eller workshops. Det eneste du skal være opmærskom på er at The Green House har normalt åbent fra 13.30 – 17.30 og derfor kan der være liv og glade dage  – ligesom på en café.

  Samtidig er du som NOMAD medlem en del af Iværksætter Lolland, der også arrangerer iværksætterevents samt events for tilflyttere og unge mennesker. Udover et kontorfællesskab får du altså et bredt netværk på tværs af interesser.

  Desuden er Iværksætter Lolland er en forening skabt og drevet af iværksætter for iværksættere. Som medlem er du med til at støtte Iværksætter Lolland’s formål og har indflydelse på, hvordan foreningen skal udvikle sig.

  Hvordan kan jeg bruge The Green House, når jeg er NOMAD medlem?

  Som NOMAD medlem har du frie rammer. Du får en nøgle til The Green House, så du kan komme og gå, når du vil. I den normale åbningstid fra kl. 13.30 – 17.30 er The Green House åbent for alle. Udenfor åbningstiden kan du booke The Green House til kurser, workshops eller, hvad du ellers har på hjertet. Du booker huset ved at tjekke The Green House kalenderen og skrive til hej@ivaerksaetterlolland.dk

  Hvilke medlemsarrangementer finder sted i The Green House?

  Vi afholder koncerter, jam-aftener, viser Champions League og andet sport på storskærm, holder fester, fællesspisninger, spilaftener, iværksætter workshops og meget mere.

  Faktisk er det dig som medlem, der bestemmer, hvad der skal foregå i The Green House. Bare skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk

  Hvor ligger The Green House?

  The Green House ligger på Vestergade 33 i Maribo lige ved siden af Milling Hotels, Maribo Søpark.

  Kontakt os

  Mangler der et medlemskab, der dækker dine behov? Eller har du en god idé og kunne godt bruge vores ressourcer og eller kompetencer?
  Vi elsker at samarbejde og vi elsker at se andre lykkes. Vi vil også helt vild gerne gøre Iværksætter Lolland og vores medlemskaber tilgængelig for så mange som muligt fra nær og fjern. Derfor vil vi også meget gerne høre fra dig, hvis du ikke lige følte at vores medlemskaber ramte plet.

  Måske er du en virksomhed, der har brug for nogle inspirerende rammer? Måske mangler du et sted at holde et privat arrangement? Måske skal din institution på tur til Lolland?  Du er tilflytter, forsker eller studerende og vil gerne møde nogle lokale. Du er fraflyttet, men Lolland står stadig dit hjerte nært.

  Tøv ikke med at spørge. Hvis ikke vi kan hjælpe, så kender vi med stor sandsynlighed nogle, der kan.

  Adresse

  Vestergade 33, 4930 Maribo

  Åbningstider

  Mandag – Fredag 13.30 – 17.30

  Telefon

  60 54 16 90

  Email

  hej@ivaerksaetterlolland.dk