The Green House

The Green House er en kombineret café, legeplads for ungdommelige sjæle og inkubator for aspirerende iværksættere og mikroprojekter. Mennesker, passioner og projekter gror i huset og der er også plads til dig.

Kom forbi, sæt dig i filosofaen og så vander vi dig og/eller din idé med en lækker kop kaffe.

Welcome to The Green House

Where people, passions and projects grow

Intim scene

The Green House har en intim scene klar til musik, forestillinger, foredrag, optræden og dit talent. Vi elsker, når mennesker tør udfordre sig selv og/eller har lyst til at inspirere andre.

Mobil café og bar

Vi ruller derudaf. Både vores café, bar og chesterfield filosofaer har hjul på, så The Green House er klar til enhver lejlighed. Til daglig er der kaffe, te og andre lækkerier i caféen.

Mikroinkubator

I The Green House er det nemt at komme igang. Vi arrangere iværksætterevents og stiller The Green House til rådighed for aspirerende iværksættere, kreative hoveder og ildsjæle, der vil prøve en idé af.

Legeplads

Leg er den bedste måde at fodre hjernen og få ny inspiration. Vi har legetøj til jam sessions, tryk af tøj, kaffelaboratorium og måske også din passion.

Events og workshops

Frø skal spire i The Green House. Vi lytter til brugerne og du kan være med til at arrangere events. Du kan også låne eller leje The Green House til egne aktiviteter.

Inspirerende mødested

I The Green House er der dagligt åbent. Du kan mødes med en ven eller spille et spil. Hver måned transformeres The Green House, når vi lader fabelagtige kunstnere inspirere os.

The Green House Åbningstider

Mandag – Fredag 13.30 – 17.30

Vestergade 33, 4930 Maribo

Bliv medlem og få mere ud af The Green House udenfor åbningstiderne

Bliv partner

Vil du støtte et attraktivt kulturliv for unge og/eller hjælpe med at få mennesker, passion og gode projekter fra Sydhavsøerne til at spire?

Skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk

Besøg The Green House

  Navn

  Email

  Din besked

  Kontakt mig
  Iværksætter Lolland må gerne kontakte mig

  Nyhedsbrev

  Vær den første til at modtage nyheder om The Green House og Iværksætter Lolland