Tusind Talenter Festival

Tusind Talenter er en festival med plads til at fejle og fejre alle de små og store talenter vi hver især har, men som ofte glemmes i hverdagen.

Festivalens varemærke er den uformelle interaktion mellem talenterne og deltagerne. Lokale, nationale og internationale talenter deler deres viden eller kompetencer for at inspirere deltagerne til oftere at følge deres intuition og deres drømme i hverdag fyldt med forventninger fra højre og venstre.

Visionen for festivalen er at samle tusind talenter på Lolland i 2030.

Tilmelding til Tusind Talenter 2020

Vi leder efter talenter til Tusind Talenter 2020. Tusind Talenter er noget for dig, hvis du har lyst til at feste sammen med andre talenter og inspirere andre til at give lidt mere af sig selv og gå lidt mindre op i 12-taller i hverdagen.

Hvad enten du er rockstjerne, laver flotte figurer i træ eller har gode talegaver, vil vi elsker at have dig med. Intet talent er for stort eller for lille.

Tusind Talenter sparker janteloven til indkast!

Mere info om dato for festivalen følger snarest. Indtil da tjek vores FAQ eller skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk, hvis du har spørgsmål

Dit navn

Idé - Hvad vil du gerne lave?

Hvilken kategori er din aktivitet?
Workshop med tilmeldingForestillingAktivitet uden tilmeldingUdstilling

Rum - Hvilke omgivelser er bedst for din aktivitet?
IndendørsUdendørsLystMørktStilleAdgang til ElektricitetAdgang til vandAndet (uddyb nedenfor)

Hvor meget plads skal du bruge?

Materialer - Hvilket udstyr eller materialer skal du bruge som du ikke selv har?

Tid - Hvor lang tid tager din aktivitet?
Under 30 minutterUnder 1 timeUnder 2 timerMere end 2 timer

Hvilke tidspunkter på dagen passer bedst til din aktivitet?
12-1414-1616-18Efter 18

Kommer du fra en organisation eller lignende? (pst… vi vil meget gerne promovere deltagende organisationer)

Andet vi skal vide?

Din mail

0
By
0
Besøgende i 2019
0
Talenter i 2030

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et talent?

Intet talent er for lille eller for stort. Jonglering, Slack-line, Virtual Reality, banke et søm i et bræt, tegne workshop, koncert, bolsjesmagning, fodtennis, skattejagt, rulleskøjter, digtoplæsning, teaterforestilling, flashmob, artmoney workshop, udstillinger. 

Du har bolden, hvad brænder du for og hvad har du lyst til at dele med andre. Så gør vi, hvad vi kan for at gøre din passion mulig til Tusind Talenter Festival.

Hvad er Tusind Talenter?

Tusind Talenter er en  festival, der fejrer at vi alle kan noget unikt. Det er bare for sjældent at vi deler det med andre – specielt i det offentlige rum. 

Hvornår foregår Tusind Talenter?

Tusind Talenter Festival finder sted i efteråret 2020. Mere info om den specifikke dato følger snarest. 

Hvor foregår Tusind Talenter?

Tusind Talenter festival foregår midt på Lolland, midt i Maribo lige ved siden af Maribo Station, så tilgængeligheden er i top. 

Det hele sker i unikke historiske rammer på Museum Lolland-Falster og en flot græsplæne, der ellers aldrig bliver brugt.

Hvordan kan jeg være med?

a) Du kan være Mr. Cool og tilmelde dig som talent her.  

b) Du kan blive en af verdens bedste frivillige. Skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk. Vi har brug for dig.

c) Du kan møde op på dagen og være med til at fejre mangfoldigheden. Festivalen er åben for alle og der er gratis entré. 

d) Du og din virksomhed kan blive synliggjort og være med til at støtte mangfoldigheden og hverdagens talenter. Skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk 

Hvad er festivalprogrammet?

Vi kan heller ikke vente. Vi er igang med at finde talenter programmet offentliggøres i løbet af 2020

Hvem står bag Tusind Talenter?

Tusind Talenter er et samarbejde mange organisationer, der gerne vil mangfoldigheden. Festivalen er arrangeret af Iværksætter Lolland i samarbejde med FGU Lolland-Falster, Maribo Gymnasium, Lolland Musikskole, Madfællesskab Lolland-Falster og Højskoleprojekt Lolland-Falster. 

Hvad koster det at deltage?

Tusind Talenter kan kun eksistere med hjælp fra dig. Og vi vil gerne give alle en fantastisk oplevelse. Derfor er hovedparten af festivalens aktiviteter gratis. Enkelte arrangementer har en entré via et festivalarmbånd, der kan købes for at støtte driftsomkostninger ved at køre en festival. 

Vi har dog brug for al de hænder vi kan finde – ring til din fætter, kusine og tante Olga eller bare skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk, hvis vil være med til at skabe en festdag.

Hvad sker der efter Tusind Talenter Festival?

Det bliver hverdag igen. Men én ny hverdag.En hverdag, hvor vi alle sammen er bedre til at fejre de små talenter vi hver især gemmer på og hvor vi ikke er bange for at vise dem fra til glæde for andre.

I Iværksætter Lolland gør alt, hvad vi kan for at hjælpe nye talenter i løbet af året – hvad end de vil starte en virksomhed, vil optræde og inspirere nogle flere mennesker, eller blot har lyst til at dele deres talent uformelt med andre.