Bliv en del af vores iværksætterfællesskab

Få en gratis adgang til iværksætterfællesskabet resten af December. Vi introducerer dig til mulighederne i The Green House i Maribo og tager en snak om dine behov. 

Hvad siger medlemmerne?

Mere end netværk

Du får kollegaer der både er med til at skaffe din næste kunde og giver dig et smil på læben, når du "går på arbejde" som iværksætter.

Plads til 10 iværksættere

Målet er at skabe et stærkt community af iværksættere. Skynd dig at skrive til os, så du kan få en af de 10 pladser og få adgang til de lækre faciliteter i The Green House.

Billigste co-working på Sydhavsøerne

Fordi vi er non-profit. Prisen er 299 kr. per måned, hvis du bliver iværksættermedlem inden 31/12 2022 (efter 499 kr.).

Ofte stillede spørgsmål

Er du (aspirerende) iværksætter på Lolland? Er du mere til handling en snak? Tør du give lidt af dig selv for at få 3x mere tilbage? 

Kan du svare ja til de tre spørgsmål, så er du godt på vej. 

Udfyld formularen, så tager vi en snak om dine behov og muligheder ved at blive en del af Iværksætter Lolland. 

Vi er en gruppe iværksættere, der brænder for at hjælpe andre iværksættere. Vi er organiseret som en forening, der er 100 % non-profit. Alle vores i indtægter går til at skabe de bedste forudsætninger for at unge, iværksættere og tilflyttere med at nå deres mål og gøre det nemt at iværksætte på Lolland. 

Kontakt os på hej@ivaerksaetterlolland.dk

Vi benytter indtægterne til at betale husleje, skabe bedre faciliteter og lave projekter for unge. Vi ansætter og oplærer unge til at være med til at udvikle The Green House, der er et mødested for iværksættere, unge og tilflyttere. Vi har analyseret markedet og kan se at disse tre målgrupper er dem, der både overses mest og samtidig har mest potentiale for at være med til at udvikle Lolland i en positiv retning.

Iværksætter Lolland hjælper projekter og/eller iværksættere med at komme igang på Lolland. Som iværksættermedlem kan du foreslå et projekt eller søge om hjælp til udvikling af din virksomhed, og hvis der er et match, så laver vi en plan sammen med målsætninger som Iværksætter Lollands bestyrelse hjælper dig med at gennemføre over en periode på op til 1 år. 

Vi har bl.a. hjulpet Maribo Craft Days, The Green House, 1000 Talenter og Perler fra Plåtten igang.

Iværksætter Lolland’s bestyrelse og advisory board. Det er bl.a. Morten Helbo, der har mange års erfaring som salgskonsulent i Deloitte og selv er iværksætter på Lolland. Morten har både et stort netværk lokalt og i København. Carsten Lund, der ejer okonomihus.dk og til daglig arbejder med forretningsudvikling med fokus på økonomi. Carsten bor på Falster og har et stort netværk både lokalt og i Danmark i kraft af kunder og samarbejdspartnere. Jonas Sylvester Kaspersen, der er medstifter af The Green House, har egen virksomhed inden digital forretningsudvikling med kunder bl.a. på Lolland og i Spanien. Jonas er opvokset på Lolland, flyttet tilbage i 2017 efter flere år i udlandet og har netværk både lokalt og internationalt. Nils Lund Pedersen, der er fotojournalist gennem mange år og har både stærkt netværk på Lolland og Fyn, hvor han tidligere har boet. Manees er Client Service Director hos Dwarf med stor erfaring med digitale løsninger og bredt erhvervsnetværk i Danmark.

The Green House er et mødested for iværksættere, tilflyttere og unge på Lolland. Der er events hver måned, hvor der er mulighed for at socialisere med husets andre brugere. Check events kalenderen ud her.

The Green House ligger på Vestergade 33 i Maribo. Bor du ikke i Maribo, så er du så heldig at The Green House ligger 5 minutters gang fra Maribo Station og 3 minutter i bil fra motorvejsafkørslen. Som en bonus ligger The Green House 1 minuts gang fra Maribosøerne, hvor der er lækre muligheder for afkoblingsgåture eller walk and talk. 

Fordi vi er non-profit forening er p risen er 299 kr. per måned, hvis du bliver iværksættermedlem inden 31/12 2022 (efter 499 kr.).​ Fra 1. Januar 2023 er prisen per måned 499 kr. eller 4999 kr. om året. Medlemskabet kan opsiges med en måneds varsel