Foreningen Iværksætter Lolland

Vi forstår det at iværksætte som at: “sætte noget igang; sørge for at noget finder sted”.
Iværksætter Lolland er en uafhængig forening med et formål om at styrke iværksætterkulturen på tværs af geografi og generationer. Vi inspirerer hinanden til at turde lidt mere og skaber plads til at fejre og fejle i fællesskab. Vi er erfarne iværksættere, nysgerrige studerende og kreative hoveder, der har lyst til at gøre hinanden bedre.

Iværksætter Lolland er repræsenteret med en bestyrelse. Som medlem har du udover en række medlemsfordele, naturligvis stemmeret til generalforsamling, der afholdes en gang om året. Find Iværksætter Lolland’s vedtægter her og skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk, hvis du har spørgsmål.

Vision

Lolland er kendt for at få aspirerende iværksættere til at blomstre og sociale, kulturelle og miljømæssige projekter til at spire, fordi der er kort fra tanke til handling

Mission

Vi forbinder ildsjæle, iværksættere og ivrige unge og gør det nemt for dig at gå fra tanke til handling på Sydhavsøerne.
Medlem Gerd Grohmann
Gerd Grohmann

Medlem og Fikumdikminister

Gerd er fikumdik-minister og mestrer håndværk som få andre. Om dagen er hænderne grønne, når han gør verden grønnere som gartner og om natten bygger han guitar. Gerd er desuden en af arkitekterne bag scene og andet håndværk i The Green House. 

Carsten Lund

Kasserer

Carsten har styr på økonomien og vil gerne hjælpe spirende iværksættere med at strukturere og udvikle deres koncepter på et velbegrundet økonomisk fundament . Til daglig driver han Økonomihuset, hvor han rådgiver om den korrekte sammensætning af ledelsen og medarbejdere i virksomheder og startups. 

Nils Lund Pedersen

Næstformand

Nils er en fabelagtig fotograf med humoren og venligheden siddende udenpå tøjet. Han har været selvstændig i 25 år, har startet mediet Lolland-Falster i billeder, er en del af bevægelsen ZoomArt og har et hav af gode historier og iværksættereventyr på cv’et

Bodil Egeberg

Bestyrelsesmedlem

Bodil er professionel quilter og har bl.a. quiltet for det kongelige teater. Hun designer sine egner patch samt underviser på Lolland. Hun er en energisk tilflytter på Lolland, der gerne samarbejder og sparrer med andre kreative iværksættere.

Susana Toro Zapata

Bestyrelsesmedlem

Susana er geolog og grafisk designer med en speciel passion for at lave digitale kort (GIS), der illustrerer udfordringer og udviklingen mellem land- og bysamfund. Hun er tilflytter til Lolland fra millionbyen Medellín og nyder den lidt mere afslappede hverdag på Lolland imens hun hjælper med at sætte nye initiativer igang for at folk kan…

Manees Joakim Newton Nør

Formand

Manees bor i København, men sætter ofte kursen mod Lolland, hvor han voksede op. Han er kundeansvarlig hos Dwarf, hvor han sørger for at de digitale løsninger stemmer overens med menneskelige behov. Han er medstifter af Iværksætter Lolland.

Victor Heldorf

Medlem

Victor er en musikfanatiker og er formand for Den Gyldne Banan. Foreningens ypperste opgave at skabe et aktivt musikmiljø på Lolland. Han er desuden blevet valgt som en af de mest aktive unge på Lolland og Falster og er en del af bevægelsen UDE PÅ NOGET.

Lasse Christiansen

Medlem

Lasse er filmklipper og har lavet en del video projekter i forbindelse med Nakskov turistbureau, kommunal valget på Lolland og sin egen YouTube kanal. Han har også stiftet en lokal gruppe for pårørende til alkoholikere og familiedysfunktion. da mannn

Jonas Sylvester Kaspersen

Medlem og Projektleder The Green House

Jonas er forretningsudvikler og projekterleder. Han hjælper lokale og sociale organisationer til at blive bæredygtige og implementere digitale løsninger. Han har boet samlet 7 år i Colombia, Brasilien, Spanien og England. I 2015 blev han en del af World Economic Forum Global Shaper.

Kontakt os

Adresse

Vestergade 33, 4930 Maribo

Åbningstider

Mandag – Fredag 13.30 – 17.30

Telefon

60 54 16 90

Email

hej@ivaerksaetterlolland.dk
Vi lytter til dine idéer og åbner nye døre