OM IVÆRSÆTTER LOLLAND

Iværksætter Lolland er en forening skabt for at give alle med tilknytning til Lolland og Sydhavsøerne lyst til at samarbejde og sætte nye initiativer igang.

Vores medlemmer er iværksættere, store som små, der alle har lyst til at tage hænderne op af lommen for at arrangere events, debatter eller sætte nye initiativer igang, der gør det sjovere og mere attraktivt at bo på og besøge Sydhavsøerne.

Designere, arkitekter, fotografer, advokater, kunstnere, musikere, studerende, erhvervsdrivende – du er velkommen. Vi har plads til alle nystartede såvel som etablerede iværksættere med lyst til at hjælpe andre og give vinger til nye idéer.

Vision

Lolland og Sydhavsøerne skal være stedet, hvor alle tør og har muligheden for at prøve sig selv og sine idéer af

– Iværksætter Lolland

HVEM ER VI?

Bodil Egeberg

Næstformand

Bodil er professionel quilter og har bl.a. quiltet for det kongelige teater. Hun designer sine egner patch samt underviser på Lolland. Hun er en energisk tilflytter på Lolland, der gerne samarbejder og sparrer med andre kreative iværksættere.

Susana Toro Zapata

Bestyrelsesmedlem

Susana er geolog og grafisk designer med en speciel passion for at lave digitale kort (GIS), der illustrerer udfordringer og udviklingen mellem land- og bysamfund. Hun er tilflytter til Lolland fra millionbyen Medellín og nyder den lidt mere afslappede hverdag på Lolland imens hun hjælper med at sætte nye initiativer igang for at folk kan…

Manees Joakim Newton Nør

Formand

Manees bor i København, men sætter ofte kursen mod Lolland, hvor han voksede op. Han er kundeansvarlig hos Dwarf, hvor han sørger for at de digitale løsninger stemmer overens med menneskelige behov. Han er medstifter af Iværksætter Lolland.

Victor Heldorf

Medlem

Victor er en musikfanatiker og er formand for Den Gyldne Banan. Foreningens ypperste opgave at skabe et aktivt musikmiljø på Lolland. Han er desuden blevet valgt som en af de mest aktive unge på Lolland og Falster og er en del af bevægelsen UDE PÅ NOGET.

Lasse Christiansen

Medlem

Lasse er filmklipper og har lavet en del video projekter i forbindelse med Nakskov turistbureau, kommunal valget på Lolland og sin egen YouTube kanal. Han har også stiftet en lokal gruppe for pårørende til alkoholikere og familiedysfunktion. da mannn

Jonas Sylvester Kaspersen

Medlem og Projektleder FÆLLESSKABERNE

Jonas er forretningsudvikler og projekterudvikler. Han hjælper lokale og sociale organisationer til at blive bæredygtige og implementere digitale løsninger. Han har boet samlet 7 år i Colombia, Brasilien, Spanien og England. I 2015 blev han udnævnt til World Economic Forum Global Shaper.

BLIV MEDLEM

Som medlem får du et hav af ny kollegaer, der vil dig det bedste. Samtidig er du med til at skabe en stærk iværksætterkultur på Lolland og Sydhavsøerne samt muligheden for at deltage i events.

Telefon

+45 60541690

Email

hej@ivaerksaetterlolland.dk

Bliv kontaktet af os

PARTNERE

Telefon

+45 60541690

Bliv partner

Vær med til at skabe en handlingskultur på Lolland og Sydhavsøerne og få din organisation på landkortet. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Email

hej@ivaerksaetterlolland.dk

BESØG OS