Pernille Sarah Hansen

Bestyrelsesmedlem

Pernille Sarah

Pernille Sarah Hansen har sine rødder på Fejø og tog sin studentereksamen fra Maribo Gymnasium i 2022. I øjeblikket er hun midt i sine sabbatår og har kastet sig ud i verdenen af frivilligt arbejde med organisationer som Den Gyldne Banan, Iværksætter Lolland og Nordic Youth Conference for Democracy (NYCD).

Pernille er kendt for sin kærlighed til musik og hendes evne til at skabe uforglemmelige events. Hun er en dedikeret eventkoordinator, der har det fulde overblik og sørger for, at tingene sker. Men hendes færdigheder strækker sig ud over det. Hun er også en mester i organisering og strukturerer sit arbejde omhyggeligt for at bevare overblikket.

Pernille er drevet af en dyb tørst efter viden og ønsker at forstå, hvordan verden fungerer. Hun er fast besluttet på at vide alt, og det afspejler hendes professionelle og personlige engagement. Hendes livsglæde stammer fra hendes relationer, og hun nyder samarbejde og networking. Hendes kalender er altid fyldt, da hun ser hver mulighed som en chance for læring og nye oplevelser.

Pernille Sarahs favorit citat

"At sige 'ja' til eventyr betyder at sige 'nej' til frygt."

Planlægning, organisering

Superkræfter

Finde en mentor inden for eventplanlægning eller musikbranchen for at få vejledning og rådgivning.

Hjælp mig med

pernillesfh9@gmail.com

Kontakt mig

Udforsk lignende medlemmer