Pernille B

Pernille har over 20 års erfaring med at skabe – og vedligeholde – fællesskaber samt facilitere og formidle fortællinger herfra. Hun har arbejdet med flygtninge, mediefolk, aktivister, frivillige, kunstnere, politikere og diaspora. Hun har boet i Serbien under Milošević’ regime, i et konflikttræt hjørne på den nordugandiske grænse til Sydsudan, og i en pulserende storby i et fredeligt Tanzania.

Pernille trækker på en læreruddannelse, en cand.mag. i Afrikastudier og et ufærdigt Ph.d.-studie, som gennem (delvist digitalt) etnografisk feltarbejde fokuserede på hvordan almindelige mennesker hjælper uformelt i krise. I august 2023 flyttede hun tilbage til Lolland, hvor hun er opvokset. Hun savnede plads, højere til himlen samt at arbejde mere direkte med mennesker. Nu underviser hun på Lolland Sprogskole, er bestyrelsesmedlem i Iværksætter Lolland og frivillig i Richard Vinthers Hus i Vindeby.

Pernille er særligt interesseret i formidling, kultur, medborgerskab, netværk og engagement, hvor der er plads til at udfolde sig kreativt, empatisk, undersøgende og nysgerrigt. Hendes kernekompetencer er formidling og facilitering.

Pernilles favorit citat

"...to flow like the untainted waters of a languishing African river in no hurry to find the ocean, where you will only merge with many other rivers and lose your distinct and evocative individuality"

- Citatet er fra en anmeldelse af det sydafrikanske band, eVoid Tweet

Formidling og facilitering - interview, tekst, undervisning, netværk og samtale.

Superkræfter

Budgetter, fondsansøgninger og redigering af podcasts

Hjælp mig med

pernille.baerendtsen@gmail.com
www.xpernille.dk

Kontakt mig

Udforsk lignende medlemmer