Cecilie

Cecilie er en dygtig og engageret ung kvinde på 29 år, der brænder for social innovation og entreprenørskab. Fundamentet for hendes arbejde er en kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring inden for at organisere mennesker og skabe forandringsskabende fællesskaber.

Med sin baggrund i foreningsverdenen har Cecilie en bred erfaring indenfor bestyrelsesarbejde, eventplanlægning, opkvalificering og at kickstarte fællesskaber. Cecilie har været fraflyttet Sydhavsøerne i godt et årti og er nu hjemvendt med ny viden, engagement og drømme for Lolland.

Senest har Cecilie været en aktiv del af elev- og studenterbevægelsen, hvor hun har arbejdet med at forbedre de studerendes vilkår og muligheder, bl.a. gennem samarbejde og deltagelse i spændende projekter som ‘Designing a happier studentlife for better learning.’

En af hendes stærkeste kompetencer er evnen til at identificere og styrke potentialet hos andre. Hendes netværkskompetencer er udemærket, og hun nyder i at forbinde mennesker og projekter i en samskabelsesproces.

I hendes tilgang til iværksætteri ligger hendes hjerte især inden for det sociale iværksætteri og samarbejde. Hun tror på, at det er i samspillet med andre, at de mest meningsfulde projekter og initiativer trives.

Cecilies favorit citat

“Leadership is accepting responsibility for enabling others to achieve shared purpose in the face of uncertainty”

Organisering og træning af mennesker

Superkræfter

Cecilie drømmer om en stærkere kontakt til det lokale foreningsliv

Hjælp mig med

c.stabell.94@outlook.dk

Kontakt mig

Udforsk lignende medlemmer