Diego fra Italien landede på Fejø, hvor han startede med at plukke æbler. Der gik ikke længe før han mødte Katharina, den kvinde, der har støttet ham med at forvandle pasta passionen til virksomheden Pasta Principato.  

Episodens perle: Diego Principato &
Katharina Fredslund Jakobsen
Interviewere: Manees Newton Nør & Jonas Sylvester Kaspersen
Jingle: Lukas Pinarbasi
Redigering: Lasse Christiansen

Det startede da Diego fik en lille manuel pastamaskine fra en ven i Italien tilbage i 2017.

Han har erfaring med pasta-kunsten fra familien tilbage i Italien, så han kastede sig ud det og begyndte eksperimentere sig frem for at se om der var interesse på Fejø.

Det viste sig hurtigt at der var interesse for Diego’s pasta og han serverede til flere forskellige middagsselskaber rundt omkring på øen.

Det var til én af disse middagsselskaber at Karin Hvidtfeldt fra Sakskøbing Madhus var med og syntes at Diego’s pasta var for lækker til kun at blive serveret på Fejø.

Med Karin’s hjælp kom flere kontakter og muligheder, og der gik ikke længe før at planen gik fra middagsselskaber til egen produktion af pasta på Fejø.

Diego blev her komplementeret af Katharina, der spillede en nøglerolle, da Pasta Principato skulle til at finde midler til at finansiere projektet.

DSC_0276
DSC_0015

Som Diego ærligt udtaler, “I think I am a good pasta maker, but not that good in contacts or bureaucracy”.

Netop bureaukratiet og attituden med at kaste sig ud og snakke med en masse mennesker, kan holde mange gode idéer og kreative typer som Diego tilbage.

Diego fandt Katharina og vi kunne både høre og mærke, hvordan de komplementerer hinanden.

Ja, faktisk er duoen så god at de siden vi interviewede dem både har opnået den manglende finansiering og fået deres andet barn sammen.

Det synes vi er super sejt gået!

“We live in this part of Denmark and its true that there`s some problems. We want to change that so let’s move on with our dreams  to make this situation change.”

— Diego Principato

Lyt til hele deres historie i denne episode af Perler fra Plåtten og tag så endelig fat i dem, hvis du er vild med pasta.

Måske du har lyst til at joine vores team som vært, videomand eller arrangør til et event? Skriv på hej@ivaerksaetterlolland.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skriv kommentar