Diego Principato & Katharina Fredslund Jakobsen: Pasta med passion

I denne episode af Perler fra Plåtten har vi talt med Diego og Katharina, der har blandet det bedste fra Sydhavsøerne og Italien for at starte et pastaeventyr.
Pasta Principato på Fejø

Pasta Principato: Et italiensk-dansk pastaeventyr på Fejø

Pastaeventyret, der blev til Pasta Principato, startede da Diego fik en lille manuel pastamaskine fra en ven i Italien tilbage i 2017.

Han har erfaring med pasta-kunsten fra familien tilbage i Italien, så han kastede sig ud det og begyndte eksperimentere sig frem for at se om der var interesse på Fejø.Det viste sig hurtigt at der var interesse for Diego’s pasta og han serverede til flere forskellige middagsselskaber rundt omkring på øen.

Det var til én af disse middagsselskaber at Karin Hvidtfeldt fra Sakskøbing Madhus var med og syntes at Diego’s pasta var for lækker til kun at blive serveret på Fejø. Med Karin’s hjælp kom flere kontakter og muligheder, og der gik ikke længe før at planen gik fra middagsselskaber til egen produktion af pasta på Fejø.

Diego blev her komplementeret af Katharina, der spillede en nøglerolle, da Pasta Principato skulle til at finde midler til at finansiere projektet.

"We live in this part of Denmark and its true that there`s some problems. We want to change that so let's move on with our dreams  to make this situation change.”

Partners in pasta

Som Diego ærligt udtaler, “I think I am a good pasta maker, but not that good in contacts or bureaucracy”.

Netop bureaukratiet og attituden med at kaste sig ud og snakke med en masse mennesker, kan holde mange gode idéer og kreative typer som Diego tilbage. Diego fandt Katharina og vi kunne både høre og mærke, hvordan de komplementerer hinanden.

Ja, faktisk er duoen så god at de siden vi interviewede dem både har opnået den manglende finansiering og fået deres andet barn sammen. Pasta Principato sælges til restauranter rundt omkring i Danmark og kan findes i Irma-butikker.

Det synes vi er super sejt gået!

Lyt til hele deres historie i denne episode af Perler fra Plåtten og tag så endelig fat i dem, hvis du er vild med pasta.

Måske du har lyst til at joine vores team som vært, videomand eller arrangør til et event? Skriv på hej@ivaerksaetterlolland.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Medlemskaber

Bliv en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at realisere vores drømme.
Støt lolland

Måske synes du også om...