Asger & Lucas: Fra garage til House of Music

Vi møder med Asger og Lucas, der gik all in på en garage i Vordingborg og stiftede House of Music’s sammen med tre venner.
House of Music

Historien om House of Music

Garagen er House of Music’s hjemmebane. Vi har snakket med Asger og Lucas – to af de fem medstiftere af House of Music – der også tæller Benjamin, Alexander og Ida.

De fem unge mennesker er vokset op fem forskellige steder i Danmarks sydlige ø-hav og har fundet hinanden igennem musikken. Vi hører historien om, hvorfor medlemmerne af House of Music valgte at droppe ud af det studie, de havde troet skulle være deres levevej.

I stedet “flyttede de ind” i Alexander’s garage som de med knofedt og hjælp fra venner og familie omdannede til et fuldt funktionelt øvelokale samt lyd- og indspilningsstudie. 

"Man kan have et måske ikke særligt originalt koncept men man kan være den eller de eneste der gør det og så bliver man ekstremt efterspurgt.”

Da de var flyttet ind og havde omdannet garagen gik det – med Lucas’ ord – hurtigt  fra: “Lad os lave noget som vi kan bruge, til lad os lave noget som vi kan hjælpe andre med”.

Derfor hjælper de fem venner fra House of Music i dag musikere med at tage skridtet ud af øvelokalet og ind i danskernes øregange enten gennem live musik eller via deres pladeselskab. 

Historien om House of Music giver et indblik, hvilke muligheder og udfordringer det giver at starte virksomhed sammen samt hvorfor deres placering i gåsetårnets Vordingborg er med til at binde Plåtten sammen med storbyen. 

Lyt med og bliv inspireret!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Medlemskaber

Bliv en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at realisere vores drømme.
Støt lolland

Måske synes du også om...