Vores værter – Manees og Jonas – er denne igang landet i en garage Vordingborg, hvor 3. afsnit af Perler fra Plåtten er blevet indspillet. 

Episodens perle: Asger og Lucas
Interviewere: Manees Newton Nør & Jonas Sylvester Kaspersen
Jingle: Lukas Pinarbasi
Redigering: Lasse Christiansen
121

Garagen er House of Music’s hjemmebane og vi har snakket med Asger og Lucas – to af de fem medstiftere af House of Music – der også tæller Benjamin, Alexander og Ida.

De fem unge mennesker er vokset op fem forskellige steder i Danmarks sydlige ø-hav og har fundet hinanden igennem musikken.

Vi hører historien om, hvorfor medlemmerne af House of Music valgte at droppe ud af det studie, de havde troet skulle være deres levevej.

I stedet “flyttede de ind” i Alexander’s garage som de med knofedt og hjælp fra venner og familie omdannede til et fuldt funktionelt øvelokale samt lyd- og indspilningsstudie. 

99
22

Da de var flyttet ind og havde omdannet garagen gik det – med Lucas’ ord – hurtigt  fra: “Lad os lave noget som vi kan bruge, til lad os lave noget som vi kan hjælpe andre med”.

Derfor hjælper de fem venner fra House of Music i dag musikere med at tage skridtet ud af øvelokalet og ind i danskernes øregange enten gennem live musik eller via deres pladeselskab. 

Historien om House of Music giver et indblik, hvilke muligheder og udfordringer det giver at starte virksomhed sammen samt hvorfor deres placering i gåsetårnets Vordingborg er med til at binde Plåtten sammen med storbyen. 

Lyt med og bliv inspireret!

“Man kan have et måske ikke særligt originalt koncept men man kan være den eller de eneste der gør det og så bliver man ekstremt efterspurgt.”

— Asger

Måske kender du én musiker, der skal med på deres platform musikbooking.nu, eller mangler en musiker til fest?

Skriv til hej@ivaerksaetterlolland.dk, så stiller vi dig i direkte kontakt med House of Music og sikrer at du får et ekstra godt tilbud. 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skriv kommentar