Medlemsfokus: Nikolaj og Tomoko og den internationale madhøjskole

Nikolaj og Tomoko er inspirerende frontfigurer fra Højskoleprojekt Lolland-Falster, der kæmper for at starte en International Madhøjskole på Lolland.
Nikolaj-Tomoko-International-Madhoejskole-1024x768

En drøm om en højskole på Lolland

Nikolaj og Tomokos drøm om en International Madhøjskole på Lolland-Falster

Nikolaj og Tomoko drømmer om en International Madhøjskole på Lolland. Det har de gjort i flere år og har kæmpet hårdt for at realisere drømmen. Indtil videre er det blevet til flere korte sommerkurser – også kaldt Summer Academy – med deltagere fra både Japan og Danmark. Kurserne var populære og med støtte fra Lolland-Falster Lovestorm, Coop, Hotel Saxkøbing kæmper de videre – en permanent madhøjskole skal blive en realitet på Lolland-Falster og du kan være med!

"Nu er drømmen ved at kulminere og Iværksætter Lolland vil gerne støtte noget så unikt som en Madhøjskole på vej. Derfor var det en no-brainer, da vores medlemmer Nikolaj og Tomoko kom til os og foreslog at lancere en pop-up højskole i fællesskab”"

Drømmen bliver til virkelighed i Søllested i 2022

Ifølge Folketidende, har næstformanden i Madens Internationale Højskole, landmand Thomas Fabienke, nu købt den gamle højskole i Søllested, så Nikolaj og Tomoko samt hele teamet bag højskoleprojekt Lolland-Falster er nu i fuld gang med forberedelser, så skolen kan åbne i 2022. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Medlemskaber

Bliv en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at realisere vores drømme.
Støt lolland

Måske synes du også om...