Madeksperimenter med Madfællesskab Lolland-Falster

Sammen med Madfællesskab Lolland-Falster har vi uddannet medlemmer, udviklet nye koncepter og promoveret en mere spontan, spændende, sund og klimavenlig madkultur
Projektnavn: Madeksperimenter

Kort om projektet

Madeksperimenter opstod ud af en god dialog med initiativtagerne bag Madfællesskab Lolland-Falster , der er et netværk af frivillige fra foreningslivet, der arbejder for sundere og mere involverende mad- og måltidsaktiviteter. Sammen med Madfællesskab Lolland-Falster har fire af vores medlemmer taget kulinarisk kørekort på Sakskøbing Madskole og herefter udviklet involverende aktiviteter på tværs af generationer og nationaliteter. 

Projektet har involveret kunstnere, unge og iværksættere og har skabt koncepter som Debat & Bordtennis med ministerinvolvering, Smagsstation med fokus på de fem grundsmage, Beers, Art & Tapas, online madlavning på tværs af landegrænser, fællesspisning og meget meget.

Hvad har vi opnået?

“Madeksperimenter og Madfællesskab Lolland-Falster har været et spændende og udfordrende projekt, der både har givet mig lyst til at eksperimentere mere i min madlavning og gjort at jeg har mødt søde mennesker”

Susana Toro Zapata, tilflytter og studerende i klimaforandringer Tweet

Partnere

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp